dimarts, 8 de setembre del 2009

Nou del nou del nou

Bon dia! Pels que ho llegiu avui...us heu mirat la data? Quina gràcia, oi? No sóc gens supersticiosa però hi ha coses que són, si més no, curioses. Per exemple, a les 9 i 9 minuts del vespre d'avui, en Pau Riba fa un concert a Mataró, al número 9 del carrer Nou (justament on hi ha la llibreria Robafaves, per si n'heu sentit a parlar). O sigui: el dia 9 del 9 del 9 fan un concert a les 9 i 9 al número 9 del carrer "nou".

El mateix devia passar l'any passat, traslladant-ho tot al 8 d'agost, i el juliol del 2007, etcètera.

El més trist de tot és que la humanitat s'uneix per celebrar coses així, divertides i entranyables i, en canvi, no som capaços de posar-nos d'acord en allò més essencial.

I ara vindria la pregunta màgica: i què és l'essencial? I jo us contestaria humilment: doncs això, una mica d'humanitat. Que ens en falta, crec, i molta.

2 comentaris:

  1. Certament Montse, sembla que el mon sencer hagi perdut la noció de les coses realment importants. Tot i que la seguent dita s´entén més en un context medioambiental, jo et diria: "Think globally, act locally".
    Per cert, que tal van d´humanitat els fribourguesos?

    ResponElimina
  2. Montse,
    Totalment d'acord...Humanitat...es diu aviat! I tants cops com l'hem trobat a faltar, eh? Per sort, darrerament puc dir que des de la meva petita parcel.la de món tinc la sort de veure'n sovint!
    Glòria Espuña

    ResponElimina