divendres, 30 de març del 2012

I pobra Barcelona

Fa uns dies vaig escriure un article amb el títol de "Pobra Bergen". Avui em veig obligada a reciclar-lo per aplicar-lo, tristament, a la meva estimada ciutat, a la qual tinc moltes ganes de tornar algun dia.

Pobra, pobra Barcelona.

3 comentaris:

  1. Pensa que hi havia unes 800.000 persones, que els alderulls els van permetre des de les 5.30 de la tarda que cremaven contenidors baixant per Pau Claris amb una manifestació de la CNT, i que no van fer res per aturar-ho fins que va arribar a plaça Catalunya i es va creuar amb la manifestació massiva. Personalment crec que el que volien era deixar-los fer fins que aconseguissin dispersar la manifestació grossa, evitant així que continués i arribés al Parlament que era el seu destí final. No els detindran mai, per molt de teatre que facin, els hi va molt bé per a que els altres no poguém participar tranquils de cap protesta, haguem de correr al final i decidim espantats marxar cap a casa...molt trist, i després de tot aconsegueixen que als mitjans internacionals no surti el munt de gent que es manifestava, el malestar real de la població normal, de iaies, nets i families, només aquesta colla de desgraciats que ni tant sols saben el que volen...però el pitjor de tot és que cap mitjà fa l'esforç de desviar l'atenció cap a alló que és realment important i repeteix constantment les imatges d'aquests imbècils i assobre els alimenta l'ego per la propera. I a la propera, gent que li agradaria manisfestar el seu malestar públicament potser decideix no fer-ho espantat pel que pugui passar. És molt trist, i estic molt enfadada, perquè crec que no els detindran mai...de veritat, fins que aconsegueixin que la gent es quedi a casa. Els van deixar fer descaradament durant quasi dues hores i mitja per Pau Claris i no van carregar fins a Catalunya...quan precissament, oh, quina casualitat van juntar-se amb la manifestació grossa.

    ResponElimina
  2. (en aquest segon hi he corretgit les faltes :))
    Pensa que hi havia unes 800.000 persones, que els aldarulls els van permetre des de les 5.30 de la tarda que cremaven contenidors baixant per Pau Claris amb una manifestació de la CNT, i que no van fer res per aturar-ho fins que va arribar a plaça Catalunya i es va creuar amb la manifestació massiva. Personalment crec que el que volien era deixar-los fer fins que aconseguissin dispersar la manifestació grossa, evitant així que continués i arribés al Parlament que era el seu destí final. No els detindran mai, per molt de teatre que facin, els hi va molt bé per a que els altres no puguem participar tranquils de cap protesta, haguem de córrer al final i decidim espantats marxar cap a casa...molt trist, i després de tot aconsegueixen que als mitjans internacionals no surti el munt de gent que es manifestava, el malestar real de la població normal, de iaies, nets i famílies, només aquesta colla de desgraciats que ni tant sols saben el que volen...però el pitjor de tot és que cap mitjà fa l'esforç de desviar l'atenció cap a allò que és realment important i repeteix constantment les imatges d'aquests imbècils i a sobre els alimenta l'ego per la propera. I a la propera, gent que li agradaria manifestar el seu malestar públicament potser decideix no fer-ho espantat pel que pugui passar. És molt trist, i estic molt enfadada, perquè crec que no els detindran mai...de veritat, fins que aconsegueixin que la gent es quedi a casa. Els van deixar fer descaradament durant quasi dues hores i mitja per Pau Claris i no van carregar fins a Catalunya...quan precisament, oh, quina casualitat van ajuntar-se amb la manifestació grossa.

    ResponElimina
  3. Sí, sí, ja es veia que la cosa havia de ser "provocada". Sempre igual. I ja ens imaginem tots qui hi ha el darrere. Has vist la pel·lícula Zeta del Costa Gavras? És precisament aquest, l'argument: el programa de l'ultradreta per combatre l'esquerra.

    ResponElimina