dissabte, 21 de gener del 2012

Quin mal gust!

Ahir divendres els alumnes van voler sorprendre els professors amb una iniciativa que jo vaig trobar particularment brillant, sobretot per la frescor i la gràcia amb què va ser duta a terme. Sincerament, dels suïssos no m'ho esperava gens.

La qüestió és que els grups equivalents al 4t d'ESO i els dos batxillerats (parlem, per tant, d'alumnes de 16, 17 i 18 anys) es van posar d'acord discretament (tot el claustre era a la lluna!) per instaurar el que ells van voler anomenar "la jornada del mal gust". O sigui, que van venir vestits sense anar disfressats però amb les combinacions més estrambòtiques i francament lletges que van poder inventar. Hi havia diademes daurades amb llaços i flors, pantalons taronges amb camises vermelles, faldilles amb mitjons blancs i sabates negres, estampats de flors sobreposats a ratlles i quadres, etc.

El millor de tot és que ells van actuar amb absoluta normalitat, seguint el ritme de les classes habituals i mostrant-se especialment amatents amb el professorat que, sorprès com jo, va reaccionar amb molta simpatia i cap mena de censura (hi havia nois vestits de noia, ulleres grandioses, barrets, banyadors, xancletes, etc.). Van posar una nota de color i de bon humor a un dia que, a més, era gris i plujós.

El que personalment valoro més és que fessin això en una setmana en la qual havien tingut horari escolar normal (de 7:45 a 16h), assajos al vespre (de 19h a 21.45 cada dia al llarg de les dues darreres setmanes) i dos concerts previstos per aquest cap de setmana, en què les tres classes actuen juntes a l'auditori de l'escola. I encara van tenir humor d'organitzar aquesta moguda per divendres? Chapeau!

Una bona alenada d'aire fresc per començar bé el trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada